NIEUWS

Op deze pagina vind u nieuwtjes over ons.

Actueel:

 

Nieuw:

Inmiddels zijn ook de producten van Shampoo Bars bij ons verkrijgbaar.

Dit zijn milieuvriendelijke shampoo, douche en conditioner producten in zeepvorm zónder plastic flessen en verpakkingen.

Deze producten zijn niet alleen goed voor je haar maar ook beter voor het milieu. Eén Shampoo Bar staat gelijk aan ongeveer 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee.

Het doel van Shampoo Bars NL is om het gebruik van plastic shampoo flessen te verminderen. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos, voor iedereen betaalbaar dus. En daardoor zorgen we samen voor minder onnodig plastic gebruik. Zij hebben al 50.000 huishoudens mogen overtuigen om ‘plasticvrij’  te douchen. Daarnaast produceren zij ook zelf conditioner en bodybars en bieden zij een ruim assortiment van accessoires aan.

Ook de accesoires zijn bij ons verkrijgbaar.

De producten zijn 100% vegan, plastic en dierproefvrij en duurzaam.

Shampoo Bars NL is trots om partner te zijn van Wereld Natuur Fonds.

 

Weetjes:

 • Sieraden van BIBA
  • Naast de sieraden van Stras4You hebben we ook een collectie oorbellen, armbanden en halskettingen van BIBA in het assortiment opgenomen.
 • Uitgebreidere keuze in tassen
  • Aan ons tassen assortiment zijn tassen van ZaZa’s en Malique toegevoegd.
 • Uitgebreidere keuze bij ScentChips.
  • Ons meubel Scentchips is volledig vernieuwd en hierin zijn nu ook ScentOil branders met uitgebreide keuze in ScentOils opgenomen.
  • Ook is de keuze in Scentchips en bijbehorende branders uitgebreid.

10 jaar in de Molenstraat.

Op 28 oktober 2020 waren we 10 jaar gevestigd in de Molenstraat.

Omdat we het in deze tijd minder gepast vonden om een feestje te vieren maar we het toch niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan hadden we besloten om voor elk jaar Molenstraat € 100,- te doneren aan sociaal doel dat in deze tijd wel wat extra’s kan gebruiken.

De keuze was daarbij gevallen op “Anna Hospice”.

Zie ook het artikel in de Mooi Schijndel krant.